+45 31 13 65 06 info@fotografkimpoulsen.dk

AFSØGNING FOR RÅLAM

VI bruge termisk kameradrone til at spotte rålam, inden de bliver skåret i stykker af grønthøsterens skarpe knive.

Fordelene ved afsøgning af rålam​ med drone:

  • Undgår sammenstød med rålam!
  • Undgå inficeret/fordærvet foder!
  • Undgå unødige dyrlægeregninger eller aflivning af dyr!
  • Vi er landsdækkende!

Kontakt

Få et tilbud!

FÅ ET GRATIS TILBUD

Taginspektion tilbyder afsøgning efter rålam, med termisk drone. Vi overflyve store områder og tilbyder mange forskellige løsninger, derfor varierer vores priser alt efter omfanget af opgaven.

Se hvordan den termiske drone med sit varmsøgende kamera kan finde de små rålam i det høje græs.

Godt for landmanden & den danske natur

Et arbejde for specialister:

Når kalenderen viser maj, sker der hvert år to ting på de danske græsarealer, hvor landmændene dyrker foder.

 

  • Landmanden er klar til at begynde at høste græsset.

 

  • For det andet søger mange lam ly og skjul i de græsarealer, som landmændene ønsker at slå. Det er en meget dårlig kombination, som koster op mod 20.000 lam livet og som går årligt tabt ved høsten af på danske græsmarker.

Når dronen afsøger marken, kan vi se et rålam som en lille, lys prik på skærmen på dronens fjernbetjening.

I sommervarmen arbejder dronen i ca 55 meters højde. I køligere vejr, hvor temperaturforskellen mellem lammet og omgivelserne er større, kan vi øge arbejdshøjden til det dobbelte. 

– Dronen virker bare. Den finder alle lam, fortæller landmanden, der selv styrer hjælperne ude i det lange, frodige kløvergræs.

drone

Taginspektion.dk melder sig nu i kampen for at redde lammene og vil finde nogle af lammene med varmefølsomme droner og hjælpe med til at sikre dem mod det modbydelige møde med grønthøsteren.

 

Vi fik ideen sidste år, hvor vi var ude og opmåle et markareal med et traditionelt dronekamera og samtidig ledte efter rålam i græsset. Vi fandt stort set ingen. Løsningen var at investere i et termisk kamera til dronen.

Den termiske drone viste sig at være mere effektivt til at finde nogle af lammene i det høje græs. Vi kan aldrig finde dem alle, men sammen med andre tiltag kan det forhåbentlig være med til at bringe antallet af dræbte lam ned

Dronen flyver i et mønster over marken og kan se mange af dyrene i det høje græs. Dronejagten på lammene kan iværksættes, inden slætningen begynder, og de fundne lam kan så fjernes. Vi kan også arbejde med radiokontakt til føreren i traktoren, som advares, når han nærmer sig et dyr, der ikke viser tegn på at flygte.

 

Tanken om at anvende droner med termiske kameraer er ikke helt ny. Både i Tyskland, Schweiz og Sverige har metoden været anvendt i mange år.

 

Flyvning med droner i Danmark kræver en del tilladelser, men heldigvis ligger langt de fleste begrænsninger på droneflyvning i bynære områder. Derfor kræver det ikke en masse forarbejde at flyve med drone over landbrudsarealer.

Termisk drone afsøgning af rålam

Noget om:

Drone DJI Mavic 3T

Registreret droneoperatør

Certifikater : A1/A3 +A2

Termografisk drone kursus ved U-ROB – Tyskland

 

 

En drone kan flyve i ca. 45 minutter på et opladet batteri. Drone er udstyret med både et termisk kamera, et vidvinkelkamera som kan zoom helt op til 56 gange.

Den vejer lige over et kg. Og kan flyve med en hastighed helt op til 75 km/timer. Når der eftersøges, er flyvehastigheden omkring 8 km/timen.

Er der ingen dyr i en mark, overflyves op til 10 hektar i timen, finder vi rålam skal der afsættes tid af til afmærkning.

Dronen finder 99% af alle rålammene.

Vi vil hele tiden være klar til afsøgning på rålam, derfor træner vi løbende hele året.

Her bruges der en vanddunk med varmt vand i, som laver et udslag på den termiske drone.

Disse træninger gennemføres ca. hver 14 dags.

Se vidoe →

 

Service

Dronen på taget!

DEN ØKONOMISKE FORDEL

Den store økonomiske gevinst med en drone i forbindelse med taginspektion, er de udgifter man ellers ville have til leje af lift, stillads, udstyr etc.

PRÆCIS DOKUMENTATION

Men dronens 4K-kamera, få I nemmere ved at kunne dokumentere bygnings tilstand.

Samtidig kan I udnytte dronen størrelse til at kommen helt tæt på de områder som I ønsker at se nærmere på. Det kunne være kviste, tag, skorstene og tagrender.

FARVEL TIL GAMLE SATELLITFOTOS!

Skal der udarbejdes vedligeholdelse plan af ejendommen, kan opdateret drone billeder hjælpe, glem alt om gammel og utydelige satellitfotos.

Med vores droneoptagelser får du mulighed for at inspicere det/de ønskede områder. Om det er en byggeplads, nybyggeri eller hustage. Så vil I få detaljeret billeder fra de ønskede vinkler / områder.

Med skarpe luftbilleder og helt klar video, er fejl ikke til at overse!

DETALJERET GENNEMGANG AF BYGNINGS FACADE

Uanset hvilken højde eller facadetype der er tale om, kan vi med vores droner komme helt tæt på jeres facade, derved kan evt. skader eller fejl opdages.

Dette dokumenteres med foto og video!

De optiske sensorer som er indbygget i dronen, gør det muligt at der kan opretholdes, en sikker flyveafstand til bygningen, så alle kan føle sig trygge.

I vores redigering arbejde med billeder, kan vi yderligere forbedre billederne. Detaljere i skygger områder fremhæves, og der tilføres lidt kontrasten for at fremhæve evt. problemområder på bygningens facade eller tag.

Tag-Inspektion

Email

info@fotografkimpoulsen.dk

Adresse

Rynkeby Bygade 71, 5350 Rynkeby

&

Odensevej 117C, 5260 Odense S

 

Mobil

+45 31 13 65 06

Døgn åben

24/ 7 / 365
Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge
Copyright © 2024 | Privacy Policy
Drone inspektion